SM2 file problem?

9 posts / 0 new
Last post
SAS_Random
Veteran
Veteran
SAS_Random's picture
Offline
Last seen: 10 hours 3 sec ago
SM2 file problem?

Is anyone still having this error?
If so, please give as much detail as possible to help us resolve it.

I know many people had the problem, but many did not. That leads me to believe it's not a problem with the server, but a compatibility issue somewhere along the line.

If you used to have the SM2 file error, but no longer have the problem, please share that as well as what you did that might have corrected the issue for you.

Thanks.

SAS_Vet_Random

Lt. Col (Retired)

22nd [SAS] Elite Virtual Regiment

 

 

SAS_Nick
Veteran
Veteran
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago

I think Wiz know the problem with what I told him 2 days ago. Correct Wiz?

SAS_Nick
22nd SAS Elite Virtual Regiment

SAS_Ezbass
Veteran
Veteran
Offline
Last seen: 5 years 10 months ago

Thank yall for gettin mine fixed.

SAS_Ranger
Veteran
Veteran
SAS_Ranger's picture
Offline
Last seen: 5 days 17 hours ago

Yes I'm still having the same problem unfortunately..

Basically when I try to join the server, a window that says "Downloading Package" appears and it looks like its about start, then it takes me back to the multiplayer screen and it says the SM2 error from server message.

Im not sure if this is related, but also when I boot RVS, another separate out of game window pops up that seems like an upgrade for RVS, but then it has an error message as well that pops up: [Trying to download version file from http://rspatches.ubi.com/versions.cab to C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\ubiD.tmp.
Downloaded version file was not issued by a trusted authority and won't be executed.Failed to download a version file. Update service cannot continue.]

And finally, on multiplayer Im able to join a few select servers and others just give the message: Server Did Not Respond...

I'm running Windos XP Home Edition 2002, so hopefully this helps give you guys a bit of an idea of what might be wrong, I'd really appreciate the help on this one Dirol Thanks.

SAS_WIZ
Veteran
Veteran
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago

OK
In your options..turn off the auto update service..make sure you have the 1.6 patch but do it manually.

SM2 error might be related to this. As for the servers, it is best to turn OFF the auto login..you can keep the save password.

Hope that helps

SAS_WIZ

SAS_Ranger
Veteran
Veteran
SAS_Ranger's picture
Offline
Last seen: 5 days 17 hours ago

Naw sorry still having the same issue, lol I was hoping it'd be that easy but no luck yet.

SAS_Nick
Veteran
Veteran
Offline
Last seen: 3 years 4 months ago

Try to join TG server than join PG. It worked for me. It seems that PG server dont let you download stuff but TG let you.

SAS_Nick
22nd SAS Elite Virtual Regiment

SAS_WIZ
Veteran
Veteran
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago

Thanks for that information Nick.. Problem has now been rectified and once the server is rebooted, it should be ok

SAS_WIZ

SAS_Ranger
Veteran
Veteran
SAS_Ranger's picture
Offline
Last seen: 5 days 17 hours ago

Yeap its all good now problem fixed, thanks for the help fellas Dirol