problem whit swat

13 posts / 0 new
Last post
comando4433
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago
problem whit swat

hey all i have a problem whit swat 4 TSS
every time i play the game i have muts lagg
my internet connection is good
my pc is in top state

d0nk3y_k0n9
Offline
Last seen: 7 years 11 months ago

Does it work well in single player mode? How about on a variety of different servers?

If it doesn't work in single player mode, its a problem between your computer and SWAT.

If it doesn't work on some servers, but works on others, its a problem between your connection, and the servers.

If it doesn't work on any servers, its either a problem with your connection or your firewall.

Dallers
Offline
Last seen: 8 years 10 months ago

Mate the server has been down quite a bit lately they are updating it and setting up the new IP and the Gez Mod !

Dont worry bout the crashing and lag i get that too i think everyone is im sure it will be sorted soon!

If a million people say a foolish thing, it is still a foolish thing. Anatole France [Jacques Anatole Thibault] (1844-1924)

Medic
Offline
Last seen: 8 years 10 months ago

- Do you download while playing? (gives me lag)
- Do you run other programs? (gives me lag)

Dallers
Offline
Last seen: 8 years 10 months ago

The mighty Msn and Limewire is my problem Wink

If a million people say a foolish thing, it is still a foolish thing. Anatole France [Jacques Anatole Thibault] (1844-1924)

SAS_Webmaster
Offline
Last seen: 1 year 4 months ago

Sometimes Xfire takes a large portion of your bandwidth

comando4433
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago

i am not downloading or running other progam's
and i have lag if i dont have Xfire running

Spidey01
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago

Running a GeForce 8400 (or other 8x00 card maybe)

or an AMD Dual Core / Tri Core / Quad Core chip ?

comando4433
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago

i have a 8500GT and a pentium D

Spidey01
Offline
Last seen: 3 months 1 week ago

open your %ProgramFiles%\Sierra\SWAT 4\System\ContentExpansion\Swat4X.ini file and locate the [D3DDrv.D3DRenderDevice] section. Change UseHardwareTL=True to read useHardwareTL=False, save file and try again.

If it continues do the same with UseHardwareVS (set it to false).

%ProgramFiles% == many programs default installation prefix, example:

C:\Program Files\Sierra\SWAT 4\ContentExpansion\System\Swat4X.ini

Z:\Foo\Sierra\SWAT 4\ContentExpansioin\System\Swat4X.ini

Warning:

Even if this fixes the game it will also likely break Night Vision Goggles and "stun" visual effects when you get gassed, etc.

SAS_WIZ
Veteran
Veteran
Offline
Last seen: 5 months 3 weeks ago

The mighty Msn and Limewire is my problem Wink

If you are using a router..there is a fix for this, as most router settings dont allow for MSNs MTU requirements

SAS_WIZ

comando4433
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago

i still have lag but less then before but now my game crasht more

comando4433
Offline
Last seen: 10 years 7 months ago

i can not game for a time do to tech problems