problem with TSS

7 posts / 0 new
Last post
Dragoon
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
problem with TSS

every time when i load a map (costum and regulary) this info appears

No Label

Crash Time: 05/31/07 20:10:02

OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2160 MHz with 1023MB RAM
Video: SAPPHIRE RADEON 9600SE Edition (6648)

UserName: Andreas
ComputerName: KINTZEL123
Application location: E:\Martin\Sierra\Swat 4\ContentExpansion\System\

SWAT Build Number: 1.0

Access Violation caused General protection fault!

i do a reinstall, doesn't work. I restarted the completely windows system, doesn't work. now i'm really sad about. Help me pls.

thx for your answers

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

SAS_Webmaster
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago

No fix has been provides yet. Check out the vugames swat forum for various hypotesis on the fix.

your name is Andreas Kitzler, or at least someone that uses that computer. Be careful what you throw onto the net.

Noer
Offline
Last seen: 8 years 1 month ago

Make sure all you drivers are up to date.
Otherwise I have not clue what is wrong Sad

Spidey01
Offline
Last seen: 3 months 2 days ago
Re: problem with TSS

Sounds like a fancy way to say any thing could be causing a crash 8=)

I suggest checking permissions (e.g. try running it under an administrator account -- was it installed from one?)

Reinstalling the games (SWAT4, SWAT4 1.0-1.1 Patch, SWAT4:TSS).

If the systems generally stable in operation (especially in fairly gfx intense games). I doubt theres a hardware problem but you may want to test your memory if the comps old or new.

Generally when I want to test memory e.t.c. I fetch sources and compile a test kernel or some other huge thing....

Dragoon
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
hey rasa

He Rasa, Andreas Kintzel is my daddy. It is his computer. Thx for your help.

Thx for your help too Spidey. And i do not know what it is, because all over the time before it works. When i'm logged in as an admin it works too.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Spidey01
Offline
Last seen: 3 months 2 days ago

You may need admin rights to run the game correcty, don't know.

I do remember an old Administrator told me some thing about getting passed that. But I don't remember it. Think he said to make the user an admin, install the app under the users account, then de-admin them. (Silly Operating System).

Dragoon
Offline
Last seen: 7 years 5 months ago
thx

Thanks spidey for this info. But the prob is, how can i be an admin at the servers. I had this problem last year, but i can't remember how to fix.
3 hours later ...:
Jippi Juhu yeah jippijajei
I fix this stupid prob. I thought i have the best driver from catalyst, but it wasn't so. Now i loaded the version 7.5 and it works. Thx for your help, Rasa, Spidey and Noer. And of course thanks to all i written on xfire and helped me. Now i'm luckky. I hope i see you guys soon at the training ground 3. Cheers to all of you, have very nice day. Cu Dragoon.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket