How do I join the SWAT4 servers?

9 posts / 0 new
Last post
anzezaf
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago
How do I join the SWAT4 servers?

Hi everyone.

My ingame nick is infiltrator and i've been playing with you guys for a few months up until the swat4 server list went blank. I then didn't bother to set up all the mods and programs to connect back again, but I do want to play again now. I searched the forum stickies and I didn't notice any info on this matter. I would be grateful if anyone gave me a few guidelines. What programs to download, what mods to install ( how and where do i get them ), which patches etc. Basically how to set it up from a vanilla install.

Regards, infiltrator

Raptor
Raptor's picture
Offline
Last seen: 1 year 2 weeks ago

http://www.markmods.com/swat4serverlist/

Look at the right side for Swat4 TSS Wink

Chaotic
Offline
Last seen: 4 months 3 weeks ago

Download Markmod, I recommend you install it for SWAT4 TSS and SWAT4 depending on the patch you have.

If you want you can download SAS mod servers too. Good luck Smile

anzezaf
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago

I got everything running, thanks again. I do have a problem though. When i'm in the game, playing it, and i click escape and go to settings, the game crashes.
Did anyone have a similar problem or know of a solution?

Chaotic
Offline
Last seen: 4 months 3 weeks ago

You should describe the crash, if an error appears, you should tell us what it says.

Does it only happen when you're in a round, or does it happen on the main menu too? Something might be corrupted or missing, but I doubt it if settings run on the main menu and not in-game round.

If you recently installed and have nothing to loose I suggest you do a clean reinstall. :/

anzezaf
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago

Here's the error log. It only happens when i'm ingame, playing a round.

No Label

Crash Time: 07/12/13 11:57:21

OS: Windows NT 6.1 (Build: 7601)
CPU: AuthenticAMD Unknown processor @ 3401 MHz with 4094MB RAM
Video: ATI Radeon HD 3870 (1129)

UserName: Anze
ComputerName: ANZEPC
Application location: C:\Program Files (x86)\SWAT 4\ContentExpansion\System\

SWAT Build Number: 1.0

Access Violation caused General protection fault!

History: UGUIComponent::ActualLeft GenerateExtraCrashInfo [(GLevel: 'myLevel' PendingLevel: '(NULL)' NetMode: 'NM_Client']

Chaotic
Offline
Last seen: 4 months 3 weeks ago

I don't know this issue, but I hope someone has the fix to it. Smile

Otherwise, I'd suggest a clean reinstall and try to install patch 1.1 for SWAT4 before installing TSS. It looks like a corrupted file of some sort, or damaged. If renstall isn't an option then you'll have to wait for a fix if there's one.

On another note, if your main menu settings work then I don't see it such a problem. I've never used settings during a game unless I wanted to change my name. Try to get everything straight before you enter a game so you don't have to do it during it.

anzezaf
Offline
Last seen: 3 years 9 months ago

Yup I will try a reinstall.
I did install 1.1 patch before TSS though.
The server wasn't populated yesterday. Did I happen to come back to playing when everyone is on vacation, or did the server lose much of its players?

Chaotic
Offline
Last seen: 4 months 3 weeks ago

The server has people on random intervals, but you'll find it's best to play on other servers too. And yeah, alote of regulars don't play anymore. :/