can any 1 help me with my raven shield problem ?

5 posts / 0 new
Last post
officer_raynolds
Offline
Last seen: 9 years 3 months ago
can any 1 help me with my raven shield problem ?

i cant log in to the multiplayer but i have the right user and password cause i can log in on the wedsite.can any 1 help ?

Hase
Offline
Last seen: 9 years 11 months ago

Have a similar problem.
Youre not using autologin?
Have the problem with manually logging in, screen freezes shortly and all of a sudden after some time it is logged in.
Takes really long time, more manually.
Toggle enabled the little check box for auto login.

Otherwise, the problem could be in the game ports RVS is using and your router.
Thus enabling the website, but not the game with your account.

Need more information to be able to help maybe, as the rest does too.

Gone but not forgotten.

Hawke
Offline
Last seen: 10 years 3 months ago

i use to have that problem go to your system folder open up GSRouters and copy paste this over the one you have and your should be good to go.

[Servers]
RouterIP0=gsrouter2.ubisoft.com
RouterPort0=40000
RouterLauncherPort0=40005
RouterIP1=gsrouter1.ubisoft.com
RouterPort1=40000
RouterLauncherPort1=40005
CDKeyServerIP0=gscdkey.ubisoft.com
CDKeyServerPort0=44000

This your bush ?

Cougar
Offline
Last seen: 3 years 1 month ago

I had the same experience as H.A.S.E. Autologin did the trick. Sometimes, however, I do experience a login delay where the game "appears" to freeze. Just get some ice for your drink and come back and it will usually be logged in.

IMAGE(http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/slack911.png) aka Slack911, yamaraion, M827_CSM_COUGAR,Cougar]

Spidey01
Offline
Last seen: 3 months 5 days ago

Rvs usually has it's little lock ups here and there, the one during the ubi login is the only one I know of with a decent reason though lol